Spela golf i Los Angeles, USA

Det finns goda möjligheter att spela golf när du är på besök i Los Angeles. Här finns fina banor och en hög standard. I Los Angeles County har man bland annat en av södra Kaliforniens största driving ranges för perfekt övning innan golfrundan.

En av de lyxigare och mer kända klubbarna i Los Angeles är Bel-Air Country Club. Denna 18-hålsbana med svåra greener är del i en privat golfklubb. Här har man också exakta mått för hur korta byxor man får ha på sig enligt klubbens “dresscode”.

I stora Griffith Park kan man gärna gå några rundor. Parken erbjuder nämligen fyra olika banor att spela på. Här finns också möjlighet att prova på en driving range med två våningar.

Chester Washington Golf Course erbjuder golf för spelare på alla nivåer. Den är dessutom placerad precis i närheten av tätorten och har nära till Los Angeles flygplats. Vill man passa på att ta en bit mat eller en drink efter rundan finns denna möjlighet på banan.

Man kan hitta banor av alla slag i Los Angeles och det finns något för alla nivåer och alla spelare. Vädret och miljön gör att vilken bana som helst kan bli en oförglömlig upplevelse.