Spela Golf i Parma, Italien

Parma ligger i hjärtat av området Emilia Romagna, ett av Italiens bästa golfområden. I dalarna runt staden ligger golfbanorna placerade i en underkön naturmiljö vid sidan av vackra vingårdar och herresäten, vilket gör golf till mer än bara ett spel. Här blir en tur på golfbanan en oförglömlig upplevelse, som lätt kan kombineras med traktens goda mat och mängder med historiska sevärdheter.

Många av banorna i området går dessutom under en och samma green-fee och erbjuder plats utan kö vilket gör golfupplevelsen än behagligare och enklare.

Några exempel på banor är Croara Country Club, Castell Arquato, La Rocca och Matilde di Canossa. De flesta av dem erbjuder 18-hålsbanor i lummig och vacker terräng. Riktigt luxuöst är det på Salsomaggiore Golf Club och Terme som ligger i en anrik kurort. Utöver golf erbjuder Salsomaggioe följaktligen ett härligt SPA och områdets vatten sägs hela sår.

För att komma till golfbanorna är det klokt att hyra bil. Det går även arrangerade golfturer i området. Den som vill kan bo över på något av alla de hotell som finns på landsbygden och som erbjuder boende i alla prisklasser.
–> Läs mera om Parma, Italien här!